Ida Hilli

Ansiktsvård

Att ta hand om sig själv är inget jag har prioriterat eller är speciellt bra på. Det är något som jag ska se till att ändra på från och med nu, får bli lite som ett slags löfte till mig själv. Har införskaffat några produkter till ansiktet från Maria Åkerberg, har gillat de produkter jag testat därifrån sedan tidigare så de här passar nog mig bra. Produkterna hittar ni hos Babyface.

När det gäller just ansiktsvård så har jag varit hemsk, jag smörjer väldigt sällan in mig och jag tvättar vanligtvis ansiktet med vatten och tvål, även fast jag har bra produkter hemma.. Måste bara få in det som en rutin och sluta vara så lat, det tar ju inte direkt speciellt lång tid att plocka fram rätt produkter och göra det ordentligt. Jag kanske inte skulle vara så torr i ansiktet eller få finnar lite nu och då om jag verkligen tog hand om min hy. Nu ska jag skärpa mig och sluta tvätta ansiktet med tvål, börja smörja in mig och även lägga ansiktsmask lite då och då. Har märkt att min hy blivit sämre nu under den här graviditeten så det är verkligen dags att jag börjar ta hand om mig själv.

I dagsläget använder jag främst ansiktsprodukter från märket Maria Åkerberg. Jag har testat deras Foaming wash clearing tidigare och nu ska jag även testa lite fler produkter ur samma serie.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats