Ida Hilli

GODMORGON

Godmorgon alla fina!

Hoppas ni har sovit gott! Det har jag gjort, även om jag var trött när lillan vaknade och ville kliva upp. Min trötthet försvinner i princip så fort jag kliver upp, men av någon anledning så vill man gärna ligga kvar i sängen lite extra. Speciellt när lillen fortfarande sover och man tänker att man kunde ha fått sovmorgon om bara lillan sov lite längre, menmen..

Dagens höjdpunkt: Vi ska ta en promenad till öppna förskolan, har inte varit där sedan jag var gravid så det blir premiär för lillebror. Tänkte passa på att gå dit idag då det är för yngre barn, 0-2år. Lillan gillar verkligen att vara där, att få träffa andra barn, leka, måla, sjunga och såklart åka rutschkana.

Dagens borde: Tvätta fönstren, våra fönster ser hemska ut. Skulle ha passat på nu när det är bra väder. De har dock inte sopat vägarna så fönstren lär bli lika smutsiga igen efter det, kanske får avvakta med de fönstren som är ute mot vägen och bara ta de i vardagsrummet.

Dagens vill ha: En fräsch sallad till lunch och ett fruktfat senare under dagen. Känner för lite lättare mat idag av någon anledning.

Dagens längtan: Sommar! När man ser att solen skiner ute så känns det inte så långt bort. Oj vad jag längtar efter sommar, sol och värme.

Dagens ”att göra”: Rensa min garderob och sortera kläder, det är dags för vårstädning i garderoben. Jag har skjutit upp det här allt för länge nu. För att få förnya garderoben så måste det som inte används ut.

Klart att storasyster vill sitta i en babysitter när lillebror gör det… Tur vi hade kvar den gamla som är lite större och passar henne

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats