Ida Hilli

RO I SJÄLEN

Idag är en bra dag, humöret känns helt enkelt på topp.

Lillan och pappan är och badar tillsammans med ett helt gäng pappor och barn, så kul! Jag och lilleman har passat på att träna undertiden. Även om jag inte fick så mycket gjort så är jag nöjd. Vi svängde förbi jysk innan vi åkte hem och fick med oss två nya kuddar, kuddfodral och även ett vitrinskåp är beställt. Det känns toppen! Har spanat på det där vitrinskåpet ett bra tag och passade på nu när det dessutom var nedsatt pris, de var dock tvungna att beställa då det inte fanns på deras lager.

Kuddarna och fodralen jag köpte gick i ljusrosa, vill få in lite färg i hemmet nu mot vår/sommar. Jag har även hunnit plocka undan och dammsugit, så nu har jag ro i själen. Det är så skönt med ett välstädat hem, av någon anledning så vill jag främst ha det extra städat till helgen även om vi är hemma hela dagarna…

Sitter just nu och matar lillen, ska strax byta blöja på honom, klä på oss och sedan åka ner mot stan för att hämta hem lillan och pappan från badet. Sen blir det nog skräpmat till tidig middag, handla lite och sen är det fredagsmys i vanlig ordning. Hoppas alla har en toppen dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats