Ida Hilli

Tips vid tandsprickning

Vår stackars lilla kille har det lite besvärligt med tandsprickning just nu, han är inte alls sig själv emellanåt. Grinig och vill tugga på allt, blir väldigt frustrerad och ledsen. När han till och med nekar bröstet så förstår jag att han har det väldigt jobbigt.Men den här smarta nappen är en räddare i nöden. Vet inte riktigt vad de kallas men det är alltså en napp som man kan fylla med i princip vad som helst och ge till bebisen – så sätter de inte i halsen utan suger i sig innehållet och får snarare ut en pure ur nappen när de har sugit ett tag.

Vid tandsprickning kan jag verkligen rekommendera att fylla den med något fryst åt era små. Det kan vara allt från fryst frukt/grönsaker, isbitar (går utmärkt att göra med bröstmjölk) beroende på vad man vill ge sitt barn och om de har börjat eller ska börja smaka på någon mat än. 

Hade tänkt vänta till Liam blev 6 månader innan vi introducerade annat än bröstmjölk (det är iofs bara 10dagar kvar), men han har fått både frysta ärtor och fryst avokado i den här nappen. Det blev succé, verkar hjälpa mot tandsprickningen och han tycker det är spännande att smaka något nytt. 

Nappen finns bland annat att beställa hos Jollyroom, såg att de hade 2pack för 159kr nu. Ni hittar de HÄR (direktlänk). Men tror även jag har sett liknande på vår Ica Maxi, så de finns nog i större matvarubutiker osv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats