Ida Hilli

10 frågor

Hittade de här frågorna hos @janemarina. Tycker det är roligt att läsa såna här listor hos andra, kanske ska börja med några själv. Tycker ni det är kul med listor?

1. Vad gör du idag?
Har nyss gått en promenad med lillan för att få henne att somna. Ali jobbar kväll så jag och lillan kanske möter upp min familj, tar en sväng på stan och bara tar det lugnt.

2. Hur ofta tränar du? Oftast mellan 3-5pass i veckan. Kör en hel del hemma så det är rätt smidigt. Passen varierar från ca 30-60min.

3. Vad blir det till middag Ikväll?
Har inte tänkt så långt än, men jag funderar på att göra panerad torsk och potatis. (Passar på att äta fisk när A jobbar då han inte tycker om det)

4. Vad spenderar du oftast dina pengar på?
Jag är fortfarande mammaledig och har inte så mycket att spendera, pengarna används till räkningar och MAT! Försöker spara så gott det går.

5. Längtar du till något speciellt just nu?
Ja det gör jag verkligen! Kan dock inte avslöja vad än. Längtar även till vår resa till Thailand i vinter 🙂

6. Favoritgodis? Saltlakrits! & sura godisar, äter dock godis väldigt sällan.

7. Säger ni ”jag älskar dig” varje dag?
Nej det gör vi inte, vi är väldigt dåliga på det. Men det går inte en dag utan att jag tänker hur lyckligt lottad jag är. Att jag hittade någon som jag älskar så mycket och vill leva mitt liv med. Är dock sämre på att säga dom där orden ♡ Just därför känns det som att det betyder mer när man väl säger det.

8. Vilket är ditt favorit rum i hemmet?
Jag älskar vårt sovrum, det är så mysigt. Ska bara se till att framkalla förstorade bilder så det blir lite mer personligt. Vardagsrummet är på en stark delad plats då det är så stort, ljust och rymligt. Ska ordna bilder till er och visa vårt hem.

9. Småäter du ofta?
Det händer, speciellt om jag inte har ätit ordentligt. Jag är rätt duktig på att äta med jämna mellanrum så mitt blodsocker håller en bra balans, men även jag kan bli sötsugen emellanåt.

10. Vilket är ditt favoritplagg i din garderob?
Just nu är det nog mina nya klänningar, måste bara hitta tillfällen att använda dom. Sen är träningskläder och mysbyxor en stor favorit, byter snabbt om till bekväma kläder när jag är hemma.

Här ser ni lite av vårt sovrum

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats