Ida Hilli

1års present

Lillan fyller 1år på måndag 27/6. Har fått en del frågor gällande vad hon önskar sig/vad hon behöver. Har försökt fundera ut något bra med tanke på att hon har det mesta, åtminstone det hon behöver. Tillslut kom jag på en del tips i alla fall.

• Sandaler, hon har inga sandaler som passar än och hon har äntligen börjat acceptera att ha skor på sig. När det är varmt ute känns det dumt att ta på henne sockar och skor. Storlek 19-20.

• En ny matstol, helst en tripp trapp stol. Vi har insett att den vi har inte riktigt passar henne.

• Kläder. Det är något som ständigt måste förnyas då hon växer ur storlekarna rätt snabbt. Nu verkar det dock plana ut så hon kommer nog kunna ha kommande kläder ett tag. Storlek 80 är det som kommer vara aktuellt. Använder knappt bodys längre, gärna T-shirts och leggings.

• Leksaker/Mjukisdjur – det är såklart något som uppskattas från hennes sida. Hon diggar babblarna just nu och har än så länge ”Bobbo” (den röda). Hon har nyligen upptäckt sin lära-gå-vagn så en sån här fin lära-gå-bil kanske hade varit något. Den fyller en funktion och är även en fin inredningsdetalj till hennes rum. Annars gillar hon böcker, sina mjukisdjur (Nallen är en favorit, även olika djur) ​och bollar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats