Ida Hilli

3 MÅNADER

Idag blir den här lilla killen hela 3 månader! Tiden bara springer iväg. Att han varit såå liten (inte för att han är stor nu, men betydligt större).

Det har hänt så mycket under dom här månaderna. En stor omställning här hemma, både för oss som blivit tvåbarnsföräldrar men framför allt för lillan som har fått en lillebror.

Och när det gäller lillebror så har han utvecklats massor. Han har vuxit som bara den och kurvan har pekat uppåt, imorgon när vi ska på bvc får vi veta hur stor han är nu. Från att den första tiden bara ha velat vara i min famn och äta nonstop så har han blivit en väldigt glad och nöjd kille. Han sover hela nätter med undantag för att ibland vakna en gång och behöva byta blöja (han äter kanske 1gång/natt men det stör inte sömnen då vi liggammar och somnar om). Det är guld värt. Han har börjat acceptera babygymmet men vill helst vara mer sittande så han ser vad som händer överallt. Han har blivit väldigt stabil i nacken och har hittat sina händer som numera är goda att äta på. Han har även börjat greppa saker men blir mest irriterad när han tappar något eller det tar för lång tid innan han tagit föremålet. Vi har en underbar liten kille här hemma, tänk vad som hänt på bara 3månader…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats