Ida Hilli

5 OM MIN TRÄNING

Hur ofta tränar du?
Jag tränar vanligtvis 4-6ggr/vecka. Brukar träna 3 dagar och sedan vila en dag, sen börjar allting om. Men det finns såklart undantag ibland.

Vart tränar du?
Jag tränar på ett gym som heter Tenton här i Umeå. Är oftast på deras anläggning på Haga.

Hur delar du upp dina träningspass?
Som jag skrev ovan tränar jag vanligtvis 3 dagar i rad och vilar sedan en dag innan allt börjar om. Dag 1 = Ben, Dag 2 = Övre rygg/Axlar/Armar (jag varierar lite, kör mycket chins på dessa pass), Dag 3 = Core.

Hur går det att träna med ett litet barn?
Det går förvånadsvärt bra, jag brukar försöka åka och träna när han börjar bli trött så somnar han i bilen och sover en stund när jag tränar. Annars är han oftast vaken och nöjd över allt nytt att titta på runt omkring sig. Just nu får jag anpassa min träning efter lilleman, vissa dagar får jag ingenting gjort medan andra går väldigt bra. Men jag tänker att det är bättre än ingenting även de gånger jag kanske bara hinner med en övning innan han blir grinig. Får även räkna med att det kan bli pauser med amning och blöjbyte, man vet aldrig vad som händer med små barn. Men överlag går det väldigt smidigt än så länge.

Vad är dina mål med träningen?
Just nu tränar jag för att jag mår bra av det, skulle bli tokig om jag inte fick röra på mig. Jag tycker även det är roligt att utmana mig själv och se hur jag utvecklas, att känna hur man blir starkare/vigare/smidigare/uthålligare etc. Jag försöker sätta upp små delmål och nu vill jag i alla fall orka 10st dips och 10st chins utan gummiband, sen vill jag även börja öva mer på att stå på händerna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats