Ida Hilli

5 SKÖNHETSMISSAR

– Jag tvättar bort sminket allt för ofta med endast tvål och vatten… Bara för att jag blir för lat att gå bort till den andra toan där min ansiktsrengöring finns.

– På tal om den övre punkten så somnar jag för ofta med sminket på = jag går med gårdagens smink en dag till, fixar bara till lite om det behövs.

– Jag är väldigt dålig när det gäller skönhetsprodukter, använder verkligen inga speciella märken eller produkter vare sig det gäller hår/ansikte/kropp… Något jag dock borde förbättra och kanske ha som lite egentid att ge mig själv ett långt varmt bad & lite ”spa” tid någon kväll under veckan.

– Senast jag var hos frisören var September -16, haha det är alltså snart 1år sedan jag klippte mig. Jag färgar dock utväxten lite nu och då här hemma med tanke på att jag egentligen är ljus. Klipper mig typ i snitt en gång per år. Det är inget jag känner att jag vill lägga mina pengar på även om det kan vara såå skönt med ett frisörbesök, blir lite lyxkänsla när man gör det så sällan.

– När jag målar mina naglar och färgen börjar skavas bort så kan det ta väldigt lång tid innan jag tar bort det helt och hållet, främst på tårna. Jag känner helt enkelt inte att jag har tid för sånt just nu med två små. Men jag vill gärna ha nagellack både på händerna och fötterna annars känner jag mig ”naken”. Och jag har aldrig haft gele/akrylnaglar, mina egna växer väldigt bra. 

Som tur var har mitt hår fått väldigt bra kvalitet sedan jag varit gravid och även under amningen. Har nog aldrig haft så långt och ”fint” hår tidigare som jag haft de senaste 2åren, skulle bara behövas ny färg nu 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats