Ida Hilli

50ÅRSDAG OCH KALORIBOMB

Här snackar vi en riktig kaloribomb… Har sett den många gånger och tänkte att jag skulle passa på nu när mamma fyller år.

Världens bästa mamma fyller nämligen 50år idag! ♡ Den här dagen har varit fullspäckad. Jag och lillan handlade imorse inför dagens bakning av den här kaloribomben, en Oreo Mud Cake. När lillan somnat för dagen så åkte jag iväg med min syster för att ordna dagens alla aktiviteter för mamma. Vi hade små paket, köpte blommor och placerade ut allt på olika platser runtom i stan medan hon och hennes man var på Iksu spa och tog det lugnt. Hon var såklart omedveten om det här. När de var klara på spa och kom tillbaka till bilen låg det en lapp på hennes säte som talade om vad de skulle göra. Vi hade skrivit ner någon ledtråd som skulle ta henne till nästa stopp, där väntade en present och ett nytt kuvert med mer info.

Det blev totalt fyra olika stopp, medan de åkte runt på detta så samlades vi alla syskon och pojkvänner + mysan Hemma hos dom. Sista stoppet var på pizzerian i närheten där vi förbeställt och köpt två stora familjepizzor som de fick hämta upp. Det var mycket interna skämt med det här, mamma beställer alltid Calzone när hon äter pizza så nu fick hon en familje-calzone. Så ikväll har vi tryckt i oss både pizza och den här kakan till efterrätt. Behöver jag säga att jag är proppmätt? Mår dåligt av allt onyttigt jag ätit + stressen under dagen för att hinna med allt. Så nu ligger jag utslagen i soffan med en vattenflaska.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats