Ida Hilli

Älskade sommar

Svensk sommar när den är som bäst. Sommarvärmen är äntligen här och har hållit i sig några dagar, hoppas att det fortsätter såhär nu när Ali är ledig ihelgen. Planen är att passa på och bada.

Älskar sommaren. Att slippa gå omkringovh frysa med flera lager kläder, bara njuta av solen och värmen. Vi har börjat ta promenader ner till stan för att träna, det är en promenad på ca30min längs efter strandpromenaden och älven. Man får färg utan att behöva ligga och pressa, njuta av varandras sällskap och ta en promenad med vår lilla familj. Vi har även börjat ta med en liten matsäck varje gång så vi kan ha picknick efter träningen. Idag blir det baguetter, blåbärssoppa och vattenmelon. Lillan har börjat älska vattenmelon, jobbigt bara att det rinner så lätt och är typ omöjligt att få bort från kläderna.

Jag och lillan har nyss tagit dagens andra promenad, det blev en sväng till affären för att köpa blöjor och baguetter. Lillan somnade påväg hem och jag fortsatte ta en liten promenad med henne, men jag blev helt slut så nu sitter jag utanför oss med lillan sovandes i vagnen. Tänkte göra ett försök att bära upp henne och hoppas att hon fortsätter sova, men samtidigt är det en stor risk att hon vaknar. Får underhålla mig med telefonen en stund och njuta av solen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats