Ida Hilli

Bad hair day

Idag känner jag att mitt hår skulle behöva fräschas upp. Har sett det länge men har varit duktig på att skjuta upp det då vi har fullt upp med annat. Det gäller ju att prioritera rätt saker här i livet, det ytliga är inte så högt upp på listan.

Jag har alltid håret uppsatt så det stör mig egentligen inte speciellt mycket, men det kunde vara skönt att få fixa till det lite, så kanske jag skulle börja ha det utsläppt oftare. Behöver åtminstone färga utväxten, får se till att köpa hem en färg. Brukar färga håret hemma när jag gör det mörkt, när jag vill bli ljus går jag dock till frisören..

På tal om ytliga saker så har jag t.ex varit utan nagellack väldigt länge nu, jag har inte heller något halsband på mig… Jag brukar vanligtvis känna mig ”naken” utan både nagellack och halsband, men det är helt enkelt för mycket stress och kaos i mitt huvud just nu, jag är inte riktigt mig själv. Allt kommer bli så mycket bättre när vi väl kan flytta in i vår nya lägenhet.

Just nu är mitt hår alla möjliga blandade färger och jag har en utväxt på typ 5cm… Har inte färgat utväxten sedan i december och sist jag klippte mig var 2veckor innan lillan föddes.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats