Ida Hilli

Bondens marknad & Fika

Efter en sväng på stan tog vi en riktigt god fika på Waynees. Toast med mozzarella, pesto och tomat + en bulle till efterrätt.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Gick på stan en sväng för att spana in bondens marknad i hopp om att komma hem med en massa grönsaker och rotfrukter. Det slutade med att vi inte köpte något. Kom fram till att det var mest potatis och morötter vilket vi redan har massor av hemma.

Lillan somnade i vagnen så vi passade på att ta en fika undertiden. När vi kom hem var det en tjej som skulle kolla på vår gamla vagn, den blev såld! Så skönt att få det bortgjort. Nu blir det att börja använda vår Bugaboo på riktigt. Ska inviga den utomhus imorgon.

Eftermiddagen har vi spenderat hos Alis föräldrar. Tagit det lugnt, druckit te och lillan gick ut och lekte i parken med farmor ett tag. Hon hade fått några nya fynd som farmor gjort på loppis tidigare idag, bland annat en skaljacka och byxor som invigdes i parken.

Mysan somnade för ett litet tag sedan, så nu ska jag och Ali passa på att se någon bra film och äta något gott. Åt sen middag idag men är typ redan hungrig igen…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats