Ida Hilli

BORTBJUDNA

Hej allihopa!

Idag har vi en hel dag då vi är bortbjudna, eller efter lite fundering så blir middagen här i stället, det är smidigare om lillan blir trött tidigt och vill sova.

Vi var i alla fall bjudna på lunch hos vår kära granne som bor under oss, hon är även vår hyresvärd. Det blev både lunch och fika, så vi är mätta och belåtna. Så smidigt att man inte ens behövde gå utomhus för att bli bortbjuden, bara en trapp ner. När lillen bajsade och behövde byta blöja så gick jag bara upp tvärt och ordnade det, kändes onödigt att ta med en skötväska…

Nu sitter jag i soffan med två trötta barn som vägrar sova något idag. Och nu börjar det bli för sent för lillan att vila något alls, vi får se hur det här slutar. Det börjar bli vanligare att hon väljer att strunta i sovstunden på dagen, så länge hon är på bra humör och inte somnar allt för tidigt på kvällen så är det inga problem.

Om lite drygt en timme så kommer mina syskon hit och syrrans kille. Vi ska styra upp tacos, vi firar lite att yngsta syrran har tagit körkort! Lite kul att äldsta och yngsta har körkort nu, troligtvis har även våra kära mellansyskon också körkort snart. Det blev i alla fall en fullspäckad dag med en massa mat och sällskap.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats