Ida Hilli

BVC HEMBESÖK

Hej alla fina,

Efter ännu en hyfsat sömnlös natt så har vi trötta föräldrar här hemma, men jag trodde nog att jag skulle vara tröttare än vad jag är. Kroppen slår igång någon slags extra energi som finns lagrad någonstans.

Båda barnen är snoriga och lillebror som är så liten har lite svårare att ta hand om det. Vi har fått skölja hans näsa med bröstmjölk och sedan inväntat att han ska nysa ut snoret som stör honom. Med tanke på det här så har jag legat halvvaken och lyssnat hur han andas under natten. Det verkar i alla fall vara på bättringsväg, pepparpeppar.

Han har inte riktigt samma dygnsrytm som oss, utan vill gärna vara som mest vaken när jag vill gå och sova. Han har två bättre sovperioder under dygnet och det är en gång efter lunch, kring 13-14 sover han någon timme och sedan kring 18-19 sover han också någon timme. Så det är inte så konstigt att han är pigg på kvällen då…

Den här dagen började vi i alla fall med ett hembesök av vår barnmorska från bvc. Fick en massa info, broschyrer osv att läsa. Och det som jag tycker är mest spännande, att väga lillebror. Alltid lika kul att väga sitt barn och se hur de växer, det känns bra när de går upp i vikt och veta att han växer pga mig, med hjälp av min bröstmjölk. Då måste jag göra någonting rätt. Lillebror har nu passerat 4kg, vår lilla matglada kille.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats