Ida Hilli

BVC OCH 1,5ÅRS KONTROLL

Hej allihopa!

Kom in för en liten stund sedan, har varit på promenad med lillan och Melvin. Det är smidigast för lillan att somna i vagnen under hennes sovstund, får passa på att få lite motion och frisk luft undertiden. Lillan sover fortfarande och jag passar på att uppdatera lite sociala medier.

Om ungefär en timme har vi tid på bvc för lillans 1,5års kontroll. Man har ju inget besök mellan 1år fram tills nu ett halvår senare, och vi har dessutom bytt bvc sedan dess så det blir första besöket på nya stället. Det är besök med både barnmorska och läkare idag, tycker alltid det är spännande att se hur lillan har vuxit på de här besöken. Tror dock inte att det har hänt så mycket med vikten under de här månaderna, hon är ju så aktiv och gör av med så mycket energi. Men jag tror definitivt hon har vuxit en hel del på längden.

Hur stora var/är era barn vid 1,5år? Det kan ju skilja otroligt mycket från barn till barn, man ska inte jämföra men tänkte det kunde vara kul att veta hur stora/små andra 1,5åringar är. Lillan är rätt liten av sig, men det är inte så konstigt med tanke på hur liten jag är och Ali var typ liten fram tills gymnasiet.

Bjuder på en bild från när jag var liten.. Den där tofsen var mitt kännetecken i flera år. När jag var kring 5-6år hade jag lugg, sedan ville jag spara ut luggen och då blev det med hjälp av en sån här tofs på huvudet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats