Ida Hilli

BVC OCH ROCKA SOCKORNA

Vi har myst en hel del här hemma idag och lillebror har varit väldigt nöjd och dessutom sovit en hel del. Han hade en jobbig kväll igår med mycket skrik, stackarn var gasig i magen och ingenting dög. Men han somnade så småningom och sen vaknade han upp tidigt på morgonen och magen var igång igen, så nu har vi haft en nöjd kille här hemma.

Idag har vi även varit på bvc med lillen för första gången (endast haft bvc hembesöket sedan han föddes). Allting såg fint ut och lillen hade som vi trodde gått upp en hel del i vikt. Lite komiskt att han väger lika mycket nu som storasyster vägde när hon var 3månader, inte konstigt att jag tycker han ser större och äldre ut än 1månad. På 4veckor har han gått upp mer än 1kg och har nu passerat 5kg, mammas stora lilla kille.

Vi passade även på att ställa storasyster på vågen, och det skiljer bara 7kg mellan våra små.. Haha, och det är 20 månader mellan dom, lillebror lär komma ikapp sin storasyster. Men pojkar har väl en tendens att växa på sig rätt snabbt & vår lilla tjej har vuxit mer på längden än på bredden.

Underbara bebislår ♡ och idag rockade vi sockorna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats