Ida Hilli

BYTA SOFFBORD IGEN

Godmorgon alla fina!

Skulle ha lagt upp några inlägg igår och redan i torsdags, men då lyckades jag somna medan jag nattade lillan. Igår blev det storstädning här hemma och sen var jag helt slut så det blev vila och lugn och ro.

Under dagen ska jag posta ett inlägg om skillnader mellan första och andra graviditeten, håller även på att ordna ett inlägg om bb-väskan m.m. Graviditetsminnet är inte på topp men nu har jag börjat skriva ner mina idéer till inlägg som anteckning så har jag något att skriva om när jag får tid över =)

Igår blev det även lite fix här hemma, satte upp några hyllor och ordnade i bebishörnan i vårt rum där spjälsängen står. Har även satt ihop vårt soffbord som är ett ”satsbord” med tre delar. Vi har tänkt byta soffbord igen, vi har bott här sedan i somras och har redan bytt en gång.

Var kär i vårt första soffbord som vi köpte när vi flyttade in, ett marmorbord. Men vi insåg ganska snabbt att det inte var så praktiskt med lillan, både för att det kan gå rätt illa om hon trilla in i det (det var när hon började lära sig gå) och även för att det lätt kan bli märken som fastnar om man inte har underlägg under glas osv.. Så vi sålde det och hittade ett satsbord i ek från Mio som vi har haft utställt så alla bord varit framme vilket har gjort det mer som en kvadrat än rektangel.

Nu har vi kommit fram till att det är på gränsen för långt då det är trångt att gå förbi in till soffan, Ali har slagit tårna några gånger och lillan kommer knappt emellan när hon ska gå förbi. Kanske inte så bra ”bortförklaringar” men vi är nog egentligen sugna på något nytt, vi såg det här bordet som ett tillfälligt tills vi hittade något vi fastnat för. Idag ska vi åka iväg en sväng och titta på soffbord, det lutar åt ett lite mindre i en annan form, kanske ett runt eller ett fyrkantigt. Återstår att se!

Det här är vårt senaste bord i ek, igår ställde jag dock in de mindre borden under det andra så det är samma form som marmorbordet vi hade. Vår fina vagga står även på plats inne i vardagsrummet nu och väntar på bebis ♡

Det här underbara bordet köpte vi när vi flyttade in. Ni ser ju hur tomt det är i övrigt runt omkring… En vacker dag ska vi ha ett liknande bord igen, när barnen är större.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats