Ida Hilli

CHINS OCH AXLAR

Godmorgon!

Idag klev vi in på gymmet vid kl10 i vanlig ordning. Brukar försöka vara på gymmet någon gång mellan 9-10 då brukar lilleman somna i bilen och sover förhoppningsvis åtminstone ett litet tag.

Jag hann precis klart när han vaknade, hade bara ett set kvar men han satt nöjd och tittade på. Nu sitter vi i omklädningsrummet för matpaus innan vi ska bege oss hemåt.

Dagens pass bestod av chins med gummiband och axlar. Mitt mål är såklart att orka chins utan gummiband men nu satsar jag först och främst på att träna med smalare och smalare gummiband för att bli starkare. Det här var andra gången jag kör chins sedan graviditeten och det gick över förväntan. Körde med det lila gummibandet (hade ett grönt sist som är tjockare). Känner helt klart att min kropp blir starkare och den har återhämtat sig otroligt bra. Jag har trots allt haft två täta graviditeter nu och kroppen behöver tid att återhämta sig. Men jag är positivt överraskad hur stark kroppen är.

Nu ska vi hemåt och börja göra någon slags lunch, sen blir det nog ut och njuta av vädret. Umeå bjuder på sol även idag, måste passa på då det verkar bli molnigt och sämre redan imorgon.. 

En gång i tiden hade man en rätt stabil rygg, haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats