Ida Hilli

CORE OCH NYA TIGHTS

Förutom att jag känner mig starkare så börjar jag även se resultat från träningen. Kroppen har återhämtat sig otroligt bra efter graviditeten och förlossningen.

Jag tränar som många av er redan vet utan maskiner och vikter just nu. Endast med hjälp av kroppsvikt och gummiband/TRX-band, det är en utmaning i sig själv att komma på nya övningar med gummiband. För er som undrar gällande min vikt så har jag ingen aning då vi inte äger någon våg och det är lika bra, man ska inte haka upp sig på vad vågen visar. Men på efterkontrollen, 8veckor efter förlossningen hade jag 5 graviditetskilon kvar av totalt 20.

Idag blev det i alla fall träning som vanligt med min lilla kille, bästa sällskapet. Han sov sig igenom mitt snabba pass, core stod på schemat. Sen vaknade han lagom till när jag var klar. Så vi hann med blöjbyte och amning innan vi åkte vidare mot affären.

Jag invigde dessutom mina nya tights, hur sköna och snygga som helst! det är ett par Freddy Wr.Up så rumpan visar sin bästa sida i dom också, haha. Gillar att längden är 5/8, ungefär så uppvikta som jag brukar ha mina långa träningstights.

Älskade lilleman, visst börjar han bli stor!?

det finns nog kvar några muskler där under ändå

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats