Ida Hilli

DAGENS

Dagens humör: Idag har vi en trött mamma med inte så mycket tålamod, men jag försöker hålla humöret uppe. För lite sömn i natt då de båda vaknade varannan gång hela natten och lilleman var i princip fastklistrad på bröstet.

Dagens måste: Imorse var vi på ytterligare ett besök på sjukhuset för att kolla lillebrors värden för bilirubin (gulsot). 3e gången vi är där och kollar värdet, de ringde upp för ett tag sedan och vi ska tillbaka på lördag för ännu en kontroll. Självklart är det bra att de har kontroller och kollar upp det utifall att det skulle bli högre, men jag tycker så synd om lillen. Hans händer är helt blå efter dessa blodprov.

Dagens middag: Det lutar åt pulled beef hamburgare, såå gott!

Dagens ”att göra”: Ska gå ner till tvättstugan och boka tvättid, hoppas det finns redan idag. Det blir en hel del tvätt med två små. Lillan som spiller mat på kläderna och lillebror har fått kräks/bajs på typ alla dina pyjamas…

Dagens höjdpunkt: Jag ska ta mig en välbehövlig dusch lite senare. Känner mig allt annat än fräsch just nu. Kommer inte ens ihåg när jag borstade håret sist, har bara satt upp det så fort jag vaknat.

Dagens mysigaste: Vi alla lyckades somna på soffan för ett tag sedan. Mina tre hjärtan sover fortfarande.

Dagens ”kom ihåg”: Måste se till att dricka ordentligt och får inte glömma små mellanmål. Att amma såhär mycket tar på krafterna och det fick jag ångra igår kväll när kroppen sa ifrån. Började frysa massor men kallsvettades även under natten, kände mig helt plötsligt så svag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats