Ida Hilli

DAGENS LISTA

Dagens humör: Lättretlig, beror nog på att jag haft ont i kroppen under natten och sovit dåligt samt haft ont till och från hela dagen.

Dagens borde: Tvätta mitt hår. Har nyss badat men struntade att tvätta håret då jag tänkt färga utväxten imorgon.

Dagens frisyr: Uppsatt som vanligt.

Dagens smink: Enkel vardagssmink halva dagen, sen blev det osminkat.

Dagens klädsel: Sköna svarta haremsbyxor och en tight randig gravidtröja från Boobdesign.

Dagens planer: Öppna förskolan var det enda som stod på schemat. Sen har vi mest myst inomhus då det regnat. Nu är planen att äta några kvällsmackor och en bit kladdkaka lär även slinka ner, innan det är dags att avrunda kvällen och sova.

Dagens materiella vill ha: Trosor. Har insett att jag behöver några par i större stl nu under den sista delen av graviditeten, kan även vara skönt att ha efter fl.

Dagens fundering: Har funderat på vad som kan vara bra att tänka på inför vår resa, försökt läsa om tips när det gäller att resa sent under graviditeten. Vad för slags läkarintyg som behövs osv.. Ska ringa några samtal imorgon så jag kan bocka av mina frågetecken.

Dagens tråkigaste: Att plocka undan här hemma. Lillan har varit väldigt duktig på att dra fram saker överallt i lägenheten idag. Känns som att sakerna bara blir fler och fler.

Dagens längtan: Längtar tills vi är på plats i värmen, ser inte fram emot flygresan men det ska bli skönt att vara på plats.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats