Ida Hilli

DAGENS MAGE

Tiden går så otroligt snabbt och det händer så mycket just nu..

Till och från känns det som att magen växer väldigt snabbt medan vissa veckor står det still. Nu har bebisen börjat bli otroligt rörlig, det är inte små söta buffar längre. Satt alldeles nyss och bara tittade på magen genom tröjan och såg hur bebisen rörde sig fram och tillbaka, såg ut som att jag hade en liten slingrande orm där under.

Ganska otroligt när man känner en hand eller fot som trycker på insidan av magen, petar tillbaka och får en knuff tillbaka igen ♡ Hade hunnit glömma bort den här känslan, hur det egentligen känns med en liten krabat som rör sig där inne.

Haha, lillan var beredd att klappa magen där på sista bilden…

Hon har blivit så sjukt gullig när det gäller magen. Har varit noga med att förklara för henne att det bor en bebis i mammas mage. Hon pekar på magen när man frågar vart bebisen är. Under dagarna kommer hon fram till mig och pekar på magen och vill att jag ska dra upp tröjan, då ska hon krama om magen och ge den en puss. Hur söt?!

Hon måste även ha sett mig smörja in den, för när jag glömmer oljan framme på bordet hämtar hon den, sätter sig bredvid mig och visar att vi ska smörja in magen. Jag lägger lite olja på magen och hon smörjer försiktigt. Älskade lilla hjärtat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats