Ida Hilli

DET ÄR DAGS!

Åh, som jag har längtat! Idag är det äntligen dags att komma igång igen, sakta men säkert. Idag blir det första gången på gymmet efter ett långt uppehåll, tränade inte under den här graviditeten så det är allt bra många månader sedan.

Helt klart efterlängtat från min sida. Jag ska ta det väldigt lugnt och testa mig fram, måste lyssna på kroppen och ta det lugnt i början. Ska göra mest basövningar med endast kroppsvikt och eventuellt några övningar med gummiband, vi får se hur länge lillen sover och låter mig träna. Köra igenom hela kroppen för att aktivera den och börja komma igång. Men jag är så taggad!

Det kommer bli så bra på alla sätt och vis. jag kommer hemifrån en stund och får göra något som jag älskar, kommer dessutom få mer energi = en piggare och gladare mamma. Lilleman följer såklart med, man får ta med bebisar i babyskydd eller barnvagn upp till 15månader. Så det kommer främst bli vi två som hänger på gymmet tillsammans då Ali behöver vara med lillan undertiden, sen får vi byta av varandra när han ska träna. Men nu när det är helg och lillan är hos farmor/mormor eller någon så kan vi träna tillsammans.

Jag är i alla fall riktigt taggad på det här. Har saknat gymmet, det är något speciellt med den miljön. Jag börjar träna främst för att jag behöver det psykiskt, känner att jag måste komma ut och göra något annat en stund också, att få röra på sig är det ultimata. Det fysiska som att komma i form blir såklart ett plus i kanten, vill få tillbaka min kropp men gärna behålla några extra kilon. Det är dock ingen brådska, man bär på ett barn i 9månader så man ska inte räkna med att vara i form snabbare, det får ta den tid det tar. Nu ska vi börja röra på oss, hoppas ni får en härlig lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats