Ida Hilli

Det börjar ta sig…

Sitter i soffan och tar det lugnt för mig själv. Lillan sover, tvn är avstängd och A är med grabbarna.

Bläddrar runt lite på mobilen och fördriver tid, borde äta något och sedan sova med lillan. Tittar mig runt i lägenheten och har svårt att förstå att vi äntligen har flyttat in. Att det här är vår lägenhet. Den börjar bli så fin! Ni ska få se hur det ser ut så småningom, tror att jag har några bilder på hur det såg ut innan vi flyttade in. Just nu njuter jag bara av hur långt vi har kommit.

Idag var vi på Ikea igen, inhandlade lite saker som vi saknade här hemma. Börjar få upp gardiner och har satt upp några tavlor också, såna där små saker som gör stor skillnad. Ska sätta upp de sista lamporna imorgon, bygga ihop en byrå i hallen och lite annat småfix. Snart kan vi koppla av och bara njuta av vårt allra första hem tillsammans. Mysan som har fått ett eget rum, det kommer bli så mysigt där inne när allt är klart. Hon sover dock fortfarande med oss.

Nu ska jag sluta leka med telefonen och kvällsgrubbla. Känner mig inte sugen på att äta något, men ska ta mig ett glas blåbärssoppa och försöka sova. Imorgon är en ny dag, man vet aldrig hur tidigt lillan vaknar. Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats