Ida Hilli

En ordentlig skönhetssömn

Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en trevlig midsommar med nära & kära 🙂 Vi spenderade som sagt midsommarafton i stugan med familj och släkt. Åkte dock hem på kvällen när det var dags för lillan att sova, vi får övernatta där en annan gång. Igår blev det en dag med min lilla familj här hemma. Vi gjorde lite hemmasysslor som att tvätta osv. Tog även en promenad till affären för att inhandla lite middag, det blev tacos.

Lillan började inte bli trött förrän vid kl 21 och när lillan skulle nattas så lyckades även jag somna, det blev en tidig kväll och nästan 12h sömn! Lillan har blivit lite förkyld och vaknade först tidigt imorse av hosta, tillslut spydde hon upp en massa slem men efter det somnade vi om ett tag och klev upp vid kl9. En välbehövlig skönhetssömn. Så idag är jag utvilad! Vi har Alis kompis Ludde på besök, så vi får se vad vi hittar på idag. Lillan har nyss somnat igen och jag funderar på att äta frukost nr2. Frukost är något jag älskar, skulle kunna äta det flera gånger om dagen. Mackor är min last. Bröd med en massa gott pålägg och grönsaker…

Ska gå ner och hämta upp tvätten som hängt på tork sedan igår, somnade innan jag hann hämta upp det sista. Ska även försöka ta mig tid att färga håret ikväll samt handla lite till bakning då det inte blev av igår. Tänk att vi har en 1åring här hemma imorgon!!

Min älskade lilla familj

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats