Ida Hilli

En solig dag utomhus

Oj vad vädret levererar! Jag och lillan gick ut på promenad vid kl8 imorse och var ute i 2timmar, klarblå himmel och en stark sol som sken.

Vi skulle till affären en sväng och passade på att stanna till nere vid älven där det rinner vatten nedför några stenblock. Lillan älskar vatten och att spana på alla fåglar som flyger omkring. Lilla sommarbebis. När vi nästan var framme utanför vår lägenhet så somnar hon i vagnen, det var bara att promenera vidare för att låta henne sova.  Det blev flera vändor fram och tillbaka efter vår gata, och det är en väldigt låång väg. Ville hålla mig i solen för att passa på och få lite färg. 

Ali kom hem under eftermiddagen och vi tog en promenad ner till stan för att träna utomhus. Hade med oss hemmagjorda fyllda baguetter, vattenmelon, blåbärssoppa och Celsius. Mötte upp några vänner en sväng och sedan blev det ett ryggpass. På vägen hem var lillan trött & grinig och vägrade somna i vagnen. En vällingflaska när vi kom hem och sedan nattades hon strax innan kl20. Det är skönt att hon äntligen börjar få in lite fasta tider även om det varierar vid utvecklingsfaserna. 

Jag har tagit en skön dusch, eller jag satt i badet och duschade. Passade på att använda min underbara scrub då jag såg att jag börjar flagna lite på axlarna. Jag som är otroligt dålig på att smörja in mig med lotion har faktiskt gjort det idag, pluspoäng till mig. Måste skärpa mig på den fronten. Har grymma produkter men är lite för lat efter jag duschat och glömmer bort det. 

Nu ska jag göra lite kvällsfika och försöka sova tidigt. Hoppas ni har haft en bra dag ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats