Ida Hilli

EN TUFF DAG

Hej alla fina!

Vi har som sagt haft sjukstuga i princip hela veckan och vi alla åkte dit en efter en. Jag var sist ut och mådde riktigt dåligt igår, tror inte riktigt att det var magsjuka men någon magbakterie i alla fall.

Inte det lättaste att må så dåligt och spy när man har små barn varav en ammas. Men lillan som hade blivit frisk fick åka till farmor igår och har även sovit där. Så slipper hon vara bland oss sjuklingar och ha tråkigt med oss som behöver vila. Jag tog vara på varje tillfälle som gavs att sova, så fort lillen skulle äta låg vi och ammade och han samarbetade och sov en hel del igår.

Idag mår jag bra, är bara trött, svag och har huvudvärk. Men det är inte så konstigt när jag inte fick behålla något igår, så idag blir det att återhämta sig. Imorse fick jag flytta min förlovningsring från ringfingret till pekfingret då den trillade av annars.. Har åtminstone fått i mig vatten, blåbärssoppa och mandariner nu på morgonen. Är sugen på en stor frukttallrik eller typ sushi idag, något enkelt och fräscht.

Saknar den här lilla tjejen så fort hon inte är hemma… Vår lilla solstråle med en enormt stark vilja ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats