Ida Hilli

Fixa i Lägenheten

Både igår och i förrgår var vi i lägenheten och fixade till sent på kvällen, blev säkert 6-7h/dag. Vi har fått mycket gjort men det är fortfarande mycket kvar. Vardagsrummet börjar bli fint, det är bara kaos i ett hörn där det står en massa grejer som inte kommer in i sina rum än. 

Vårt största problem är golven i sovrummen och träningsrummet. Det är alltså en plastmatta i linoleum som de har slipat översta lagret för att få bort de fula fläckarna. Men nu är mattan obehandlad och känns som ett fint sandpapper. Fick med mig ett ”i-vax” från butiken igår efter att ha frågat om hjälp men det gjorde ingen nytta. Ska försöka få tag på rätt medel idag så håller vi tummarna att golvet blir fint efter det.

Igår tog vi tag i köket och det var mer arbete än vi förväntat oss. Till att börja med så var det hemskt dåligt städat, trots att de hade anlitat en städfirma. Det var bara att börja städa alla skåp, luckor, lådor, kakelplattorna och hela rubbet. Sen såg lådorna hemska ut så jag åkte iväg och skaffade färg på mammas jobb och det sista vi gjorde igår var att måla om dom. Lika bra att göra allting ordentligt direkt, vi vill ju flytta in i en fräsch lägenhet. De som bodde där innan har verkligen inte tagit hand om lägenheten eller sett potentialen den har. Vi kommer få det så fint när det är klart. Ni ska få se lite sneakpeak på vardagsrummet senare idag.

Men pga allt fix i lägenheten så har bloggen blivit lidande. Många timmar har spenderats där och när vi väl kommit därifrån så vill jag ägna min tid åt lillan innan hon somnar för kvällen. Träningen blir också lidande, men snart är vi nog klara!

Lådorna såg ännu värre ut i lägenheten än på bild, de hade börjat bli lite gula i färgen och hade fläckar här och där. Det blev ju en klar förbättring efter bara ett lager färg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats