Ida Hilli

FÖRVANDLA BEGAGNADE SAKER

Att fynda begagnade saker och göra om dom som man vill är något jag har fastnat för.

Varför köpa allt nytt när det finns så mycket fint begagnat som man kan ta vara på. Det är för mig en gåta. Visst att det kanske tar lite tid, men det är betydligt billigare och man kan göra en personlig touch på allt. jag som gillar att pyssla tycker bara att det är roligt, funderar nu på vad nästa projekt ska bli.

Det senaste fyndet som jag pysslat med är ett litet bord och stolar till lillan. De fick ta plats i köket, kändes lite tomt där (Vi har inget bord & stolar i köket utan äter vid matbordet i vardagsrummet).

Jag använde mig av saker som jag redan hade hemma för att göra om möblerna. Hade kvar lite dekorplast i marmor som jag satte fast på bordet – superenkelt att rengöra. Hade även några burkar färg som jag använt tidigare till lillans byrå, det fick ge stolarna lite färg. Får se om jag målar lite mer på dom framöver. Men jag är nöjd med mitt lilla projekt och lillan blev glad. Nu ska det ätas frukost vid hennes bord varje morgon.

Före och efter. När jag köpte bordet och stolarna satt det fast en världskarta på bordet, också ett eget initiativ av tidigare ägare. Det är bara fantasin som sätter stopp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats