Ida Hilli

Fredag och städning

Hej alla fina!

Hoppas ni mår bra 🙂
Idag har det varit en städdag här hemma. Hann tvätta, dammtorka och dammsuga hela lägenheten innan lunch – skönt! Nu är det bara skura golvet som blev klart, får ta det imorgon. Ska gå ner och hämta upp tvätten som har hängt på tork när Ali kommer hem.

Efter lillan tagit sin powernap kring lunch så promenerade vi ner till stan och mötte upp Amanda, Fredde och Tilde. Köpte med oss lite fika och gick till parken där barnen fick springa omkring. Så sjukt att se lillan gå omkring överallt, hon har blivit så duktig ♡ Strax innan middagstid började vi promenera hemåt för att laga mat. Lillan var ovanligt nöjd i vagnen idag, vilket gjorde promenaden mycket enklare.

När vi kom hem började jag laga mat – spagetti & köttfärssås. Lillan lekte nöjt i sitt rum, blev förvånad över att hon inte var och klättrade på mig som hon annars alltid gör. En riktigt nöjd och glad tjej har jag haft här hemma idag, sötnosen. Nu ligger hon och sover & jag ska se till att fixa mina naglar. Snart kommer A hem, då ska jag styra upp lite frukt och glass. Hoppas ni har haft en härlig fredag!

​Bästa till städningen. Det här sköljmedlet är min absoluta favorit. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats