Ida Hilli

Freeedag

Hej allihopa!

Hoppas ni mår bra idag 🙂 Umeå levererar äntligen strålande sol! Har inte varit ute än idag men det ser riktigt skönt ut.

Fick sovmorgon till strax innan kl9 imorse, sen satt det en nyvaken liten tjej och petade på mitt ansikte. Hon är så söt när hon vaknar upp och märker att man ligger och sover. Ibland får man en blöt puss över halva ansiktet, ibland får man en klapp på kinden och annars sitter hon bara där och gör söta ljud. Så underbart att vakna upp bredvid vår lilla solstråle. Bytte blöja och gjorde välling till lillan, lekte och busade i hennes rum, gjorde i ordning frukost till oss och sedan började lillan bli trött igen. Innan det hade hon även hunnit provsmaka allt möjligt som jag höll på med. Ägg, paprika, gurka, blåbär…

Gick in och la mig med lillan bredvid A som fortfarande sov & lillan somnade rätt snabbt, dom ligger fortfarande och sover. Jag har ätit frukost i lugn och ro, fotat lite snabbt, kollat igenom mail osv och nu håller jag på att koka lite broccoli och ärtor till lillan. Ska gå och börja fixa mig själv inför den här dagen också. Hoppas ni får en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats