Ida Hilli

Gårdagen

Hej allihopa,

Känns som att det var längesen jag skrev här.. Har varit lite frånvarande då vi har prioriterat att komma i ordning med lägenheten. Det känns riktigt skönt att allting börjar komma på sin plats, även om man kommer på nya små projekt hela tiden. Jag ska visa er när det är färdigt. Hälften av alla rum börjar åtminstone se klara ut, det är en del kvar att fixa i lillans rum, hallen och träningsrummet.

Juste, vi har ordnat ett träningsrum här hemma. Många skulle säkert ha det som kontor eller ett gästrum, men för oss var det solklart att det skulle vara till för träning. Så det kommer dyka upp en massa tips på övningar man kan göra hemma!

Igår var det morsdag, min allra första morsdag. Jag är så otroligt tacksam över att få vara mamma åt lillan, att vara mamma är det bästa jag vet. Hade inga planer och hade inte heller förväntat mig något, en massa pussar och kramar räcker för mig. Love is all you need.

Med tanke på det härliga vädret så slängde jag ihop en pastasallad och vattenmelon, så när A klev upp skulle vi bara göra oss klara och gå ut för att ha picknick. Det blev en sväng till affären för att handla lite och sedan stannade vi till nere vid älven och åt vår lunch. Lillan njöt av att vara i gräset, måste bara försöka få henne att vilja ha skor på sig nu.. Senare bjöd vi hem A’s familj på tacomiddag och kladdkaka med glass. Fick en fin bukett av Ali och även ett paket med underbara produkter från Rituals. Förutom det så fick vi även en perfekt inflyttningspresent av hans familj, jag ska visa er senare. Det blev en toppen dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats