Ida Hilli

GODMORGON NOSTALGI

Godmorgon alla fina!

Längesedan det blev ett morgoninlägg, det är vanligtvis fullt upp på morgonen inför dagens träning. Idag är det dock vilodag och lilleman sover fortfarande. Jag och lillan sitter i soffan och tittar på Emil i Lönneberga, snacka om nostalgi.

Lillan fick nya dvd filmer från mormor igår, både Emil och en ny pippi film. Vi har haft två dvd med pippi tidigare och dom har vi fått titta på varje dag i några veckor nu, så det var roligt att hon fick nya. Jag sitter gärna och tittar på dom här filmerna med henne, barnprogrammen var helt klart bättre förr.

Idag ska vi nog ut till någon lekpark och leka, det verkar bli rätt bra väder. Vill passa på att njuta av solen när den väl är här, det har varit grått och regn för många dagar nu. 

Det hade varit skönt att kunnabarbent under sommaren…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej, jag har två frågor som du får gärna svara på:) Vad ska man tänka på/göra så att magen inte blir så slapp efter förlossningen, med tanken på att jag alldrig gymmar. Tips på övningar osv. Andra frågan jag indrar över är amningen, dina bästa tips, hur får man det att rinna till ordentligt, varierad kost? För jag fick höra från en nära till mig att hon i början förlossningen så börja det rinna ganska bra, men nu knappt en månad efter så känns det som att det är slut?! Tacksam för svar, ha en fin dag!

stats