Ida Hilli

Grey Monday

En grå och trist måndag… Det gör mig dock ingenting, går åtminstone inte miste om något bra väder när jag bara ligger inne. Fick knappt någon sömn i natt, det ilade i benet och mina händer, fötter & ben kändes svullna. En sämre natt helt enkelt. Hoppas att det här går över med lite hjälp från sjukgymnasten, vill kunna njuta av min graviditet. Men det går väl som en bergodalbana, just nu är jag bara inne i en liten svacka som förhoppningsvis går över snart. Blir riktigt rastlös av att vila och försöka göra ingenting, jag behöver mer stimulans än så… 

Ikväll ska jag försöka lägga mig extra tidigt så jag åtminstone lyckas få mig lite sömn. Tycker att kroppen borde klara av jobb tis-tors, sen är det ju påsk och långhelg. Då har jag gott om tid att vila upp mig :)

DSC_5616
Förutom en massa frukt så har nog smoothie och juice tillkommit bland mina få cravings. Den här är riktigt god! Babe var gullig och hade lämnat en lapp på bordet som jag upptäckte imorse, att det fanns en froosh i kylen till mig. Det uppskattades verkligen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats