Ida Hilli

HELGEN

Hej alla fina!

Har inte hunnit posta de inlägg jag planerat, men de är på ingång. Lillan sov inte så länge idag och jag hann inte det jag skulle. Av någon anledning har jag mer inspiration och större lust att sätta mig ner och skriva en massa under dagen. Blir så slö i huvudet under kvällen, men det är kvällstid jag oftast hinner med att ordna blogginlägg, kolla mail osv. Måste försöka få lite struktur och ordning på det.

Just nu ligger all fokus på att hinna med saker vi vill göra innan bebis kommer och se till att allt är klar för bebis ankomst. Igår kväll var jag och Ali på bio. Han har velat se Star Wars länge och vi hann inte innan Thailand så igår var det dags. Så det blev en barnfri kväll och bio för vår del, lillan brukar ändå sova den tiden så det är smidigt när barnvakten endast behöver finnas på plats utifall att hon vaknar. Bara för att vi skulle iväg så var hon såklart vaken längre, men det löste faster Anna och farbror Nicke.

Lite egentid bara vi två behövs emellanåt, det händer väldigt sällan men då uppskattas det desto mer. Vi är väldigt dåliga på att ha barnvakt och att hitta på något utan lillan, trots att vi har så många nära och kära som mer än gärna tar hand om lillan några timmar. Skulle ljuga om jag sa att jag inte hann sakna henne under den här korta tiden, tänkte på henne några gånger under filmen. Är van att vara kring lillan dygnet runt.

Igår under dagen passade vi på att åka och bada med lillan, vi försöker som sagt göra sånt vi kanske inte kommer göra på ett tag när bebisen är här. I veckan blir det även en hel del häng på öppna förskolan och träffa en del vänner.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats