Ida Hilli

HELLO LITTLE BABY

Tänk att det växer ännu ett litet mirakel i min mage, att jag går omkring och bär på något så fantastiskt inuti min kropp ♡

Idag har jag varit på besök hos barnmorskan på mvc för en vanlig kontroll. Allting såg bra ut som vanligt, det är så kul att höra hur min barnmorska alltid blir så överraskad över mina värden. Hon undrar hur jag bär mig åt och vad jag äter för att inte behöva några järntabletter eller liknande. Det måste ju vara ett bra betyg.

Idag var lillan med på besöket, det är andra gången hon följer med. Det var så mysigt när vi fick lyssna på bebisens hjärta. Jag vill göra lillan så delaktig som möjligt trots att hon är liten, våra små förstår nog mer än vi tror. Hon har i alla fall förstått att det bor en bebis i mammas mage, magen får pussar och klappar emellanåt. Det är även poppis att dra upp min tröja och titta på magen. Lillan kommer bli en så bra storasyster.

Samtidigt känns det så sjukt att vår lilla tjej ska bli storasyster, det känns så stort på något sätt. Redan nu tycker jag att det sker en stor förändring, det känns som att hon växer för varje dag som går. Tänk då när vi har en till liten här hemma, har en känsla av att jag kommer ha en liten tjej som gärna vill vara med och hjälpa till med sitt lilla syskon.

Det enda jag är rädd för är kärleken. Kommer jag känna samma gränslösa oändliga kärlek för nästa barn? Har man så mycket kärlek inom sig? Kommer man dela kärleken lika mellan sina barn?

Förmodligen är det ”dumma” frågor jag har i huvudet just nu. Med tanke på hur många som redan har fler än ett barn, de lär älska alla sina barn lika mycket. Både jag och Ali kommer från familjer med 4 resp 3 barn. Och våra föräldrar älskar såklart alla oss barn lika mycket, eller hur? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats