Ida Hilli

JUST NU

Idag har vi en trött mamma här hemma, somnade med kläderna på när jag nattade om lillan, vaknade vid kl03 och var såå törstig. Klev upp och såg att Ali hade somnat på soffan också, vi gick och la oss igen, lillan vaknade efter någon timme och ville ha välling, sen ville hon kliva upp vid kl7. Det blev nog för många ”vakna upp” under nattens gång, utspridd sömn.

Ali har åkt iväg för att träna och lillan sover, hoppas hon sover ordentligt nu så hennes förkylning går över snart också. Jag sitter i vårt vardagsrum och bara tar det lugnt, på en plats jag inte brukar sitta. Sitter nämligen i fåtöljen i stället för soffan, och oj vad jag har underskattat den här fåtöljen; så skön!

Lär säkert bli en hel del amning på den här platsen när bebis har kommit, betydligt bekvämare än att sjunka ner i soffan då.

Passar på att fika lite undertiden, hittade bortglömda snickerskakor som jag bakat. Extra energi till mamman som ska ta tag i lite rensning här hemma. Håller på att organisera alla våra skåp och lådor. Vi har verkligen gott om förvaringsutrymmen, men har ingen ordning just nu. Det ligger saker i alla möjliga skåp och lådor, ingen röd tråd över vad som finns i skåpen. Ska sortera så vi åtminstone har samma slags grejer på ett och samma ställe.  Det kommer behövas mer plats och ordning här hemma innan vi har två små här hemma. Började fundera på vart bebisens kläder osv ska rymmas… Tur vi har lite tid på oss att ordna det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats