Ida Hilli

KVÄLLSINLÄGG

Hej alla fina!

Det här har varit en riktigt dålig dag, mycket att ta tag i och svårt att få tag på rätt personer. Börjar känna mig stressad och får huvudvärk av att bara tänka på det här. Får göra nya försök under morgondagen att lyckas komma fram. Nu ska jag inte tänka mer på det, måste koppla av innan det är dags att sova.

Det är tur jag har lillan som får mig på andra tankar och bättre humör. Kroppen har inte riktigt samarbetat med mig idag, hade ont redan när jag vaknade och sedan har det varit till och från hela dagen. Hoppas jag får sova ordentligt i alla fall. Bebisen har en tendens att vara som mest vaken just när jag ska sova, det är karate och kullerbyttor för fulla muggar. En riktigt stark liten krabat. Har fått ordentliga sparkar och rörelser idag, inte alls bekvämt. Lillan är så söt, hon ser när jag får ont och kommer fram och ger mig en puss eller kram. Mamma hjärtat smälter ♡ Ser fram emot hennes första möte med sitt lilla syskon. Hon ska absolut vara den allra första som får träffa bebisen, näst efter mig och Ali då som redan är på BB. Åh, första mötet kommer bli så spännande. Se, bara sådär kom jag på andra tankar och blev glad. Kärleken till ens barn är så stor. Behöver bara tänka på lillan för att må bra, vilken tur man har.

Nu ska jag äta mina kvällsmackor och dricka en kopp te. Det blir nog även en bit morotstårta, det blev över från gårdagens fika.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats