Ida Hilli

Lära-gå-vagn

För ungefär 2veckor sedan tog vi fram lära-gå-vagnen som vi köpt åt lillan. Tänkte att det kunde vara god tid nu då hon vill gå hela tiden, så behöver inte vi hålla henne i händerna hela tiden.

Men vagnen har inte åkt många vändor under dom här veckorna, den används än så länge till att förvara några leksaker. Vet inte riktigt om hon är lite feg för att använda den eller om hon tycker den är tråkig då den inte riktigt går att styra vart man vill (den rullar ju framåt och bakåt). Lillan vill helst vara lite överallt och nu har det dessutom blivit fart på krypandet som vi trodde att hon skulle hoppa över, börjar bli dags att barnsäkra hemmet.

Tror att det här vagnen är det ultimata när dom ska lära sig att börja ta några steg efter att de har börjat stå. Men eftersom lillan har både stått och gått (då vi håller i händerna) ett bra tag så är hon inte så intresserad av den, hon vill lära sig att gå själv nu och försöker komma på hur man ställer sig upp utan att ta tag i saker. Men det är en fin vagn i alla fall, kanske kommer till användning av ett framtida syskon istället.

Hjulen var mest intressanta när hon upptäckte vagnen…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats