Ida Hilli

Lättnad & Lycka

Vilken dag det har varit idag! Fullt upp under hela eftermiddagen.

Det blev en riktig toppen dag! Åh, jag är såå glad just nu 🙂 Jag håller lite till på den lilla hemligheten, men under veckan kommer jag dela med mig även här 🙂 ni som redan följer mig på snapchat och min privata instagram @mammatillmysan har lite förtur och får veta redan under kvällen.

Hoppas ni har haft en härlig start på veckan ♡ När vi kom hem efter besiktningen av bilen var det dags att göra middag, hemmagjorda köttbullar, pasta och gräddsås. Hur gott som helst med husmanskost! Lillan som älskar pasta åt tre portioner, matvrak emellanåt. Efter maten tog jag & lillan ett bad, sen ville hon bara byta om till pyjamas och äta välling i sängen. Hon somnade på knappt 5minuter, lite tidigare än vanligt men det ska nog gå bra. 

Ali sitter i badet och jag tar en paus i soffan. Tänkte slänga ihop en paj som vi kan äta framför Kockarnas kamp som börjar kl20, hinner även se halv 8 hos mig för en gångs skull. Jag älskar verkligen att se på matprogram, har även börjat se dessertmästarna. Aldrig fel med lite inspiration.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats