Ida Hilli

Leksaker från Krabat

Den här dinosaurien köpte Ali när lillan var en liten bebis, han köpte den nog främst till sig själv. Ni hittar den HÄR.

Lillan har en hatkärlek till den här dinosaurien. I början var hon rädd för den, men samtidigt har hon varit väldigt nyfiken på den. Tidigare kunde vi ställa den vid något här hemma som hon inte fick röra, då höll hon tassarna borta. Men hon blev modigare med tiden och nu leker hon med den och försöker äta upp den själv. Vi har den stående i en bokhylla på en höjd så hon når den. När man frågar henne ”vart är dinosaurien?” så skrattar hon och antingen pekar på den eller kryper dit och visar oss.

Ibland vill hon leka och bli jagad av den, då pekar hon på den och börjar krypa därifrån. ”Dinosaurien kommer och tar dig” tycker hon är jätteroligt, lilla sötnosen.

Förutom vår omtyckta dinosaurie så har dom en massa fint att beställa hos Krabat som jag även skriver detta inlägg tillsammans med. Jag har fastnat för leksaker i trä, tycker det är så fint och det är dessutom bra för både säkerheten och miljöns skull. Här är några av mina favoriter som gärna hade fått flytta in i lillans rum.

Här / Här / Här / Här

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats