Ida Hilli

LONG TIME NO SEE

Hej alla fina!

hoppas ni har haft en härlig fredag och att ni får en trevlig helg 🙂 Fredagkväll och det börjar bli dags för fredagsmys!

Vi har alldeles nyss varit förbi Alis föräldrar en sväng och lillan började visa att hon var trött för ett litet tag sedan. Bytte om till pyjamas, värmde välling och klädde på oss för att åka hem. Dricka välling i bilen och somna direkt, sötnosen. Vi har inte ätit middag än, det var bara lillan som åt tidigare så Ali är inne och köper mat till oss. Det blir fredagsmys i form av maxmat framför idol! Blev riktigt sugen på hamburgare och deras smälta ost, sitter i bilen och fantiserar om min mat. Haha.

Ali är ledig ihelgen och det blir nog en riktig familjehelg. Imorgon blir det familjemiddag hos Alis föräldrar, en massa god persisk mat stod på menyn. De åker till Thailand på måndag och blir borta flera månader! Men vi ses ju till jul när även vi åker dit. Något att verkligen se fram emot! Kommer dock vara höggravid så det blir spännande.. Mer om mina tankar kring att resa gravid i ett annat inlägg.

Ville bara kika in och önska er en trevlig kväll! Det har varit lite dålig uppdatering, men så kan det vara ibland. Vi har inte gjort någonting speciellt i veckan heller.. Bebisen sparkar för övrigt på en hel del i magen just nu, så mysigt ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats