Ida Hilli

MÅNDAG

Hej alla fina!

Det känns skönt att vara tillbaka på gymmet, även om jag kanske inte riktigt tränar ”ordentligt” än, men jag är där och aktiverar min kropp igen. Det känns bra.

Den här dagen startades på gymmet, åkte dit med lilleman sovandes i babyskyddet. Ett kort och effektivt ”pass” då man aldrig vet när lillen vaknar och är less. Kan börja dela med mig av lite övningar om det skulle vara intressant. Så nu har jag tränat 3dagar i rad och dessutom på tre olika gym. Jag köpte kort på Tenton här i Umeå, samma som jag hade tidigare, men de har flera olika anläggningar och jag testade deras nyaste idag. Väldigt litet men fräscht, jag behöver inget speciellt förutom en liten yta att hålla till på och en matta just nu så det spelar ingen roll att det var litet.

Just nu sover båda barnen, lillan var riktigt övertrött och bara skrek och grät när hon skulle sova, inte varit med om det tidigare med henne (inte nu när hon är ”större”). Men hon somnade tillslut och sover förhoppningsvis ett tag så hon är glad och utvilad när hon vaknar. Lillen sover i min famn, man tar alltid en chansning när man ska lägga ner honom i sitt babynest, oftast vaknar han.. Senare idag blir det nog bara en promenad och handla lite. Hoppas ni får en härlig dag =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats