Ida Hilli

MATSMART

Ett litet kvällstips. Blev tipsad av den här hemsidan Matsmart av min mamma för ett tag sedan, nu har jag nyss hämtat ut min tredje beställning därifrån och det lär inte vara den sista.

Det här är absolut inget sponsrat inlägg utan jag vill bara tipsa om det för att jag tycker det är en bra sak. De säljer alltså matvaror och produkter som kanske har kortdatum eller som nyligen gått ut men håller längre än bäst-föredatumet, minskar helt enkelt matsvinnet. Jag har köpt hem en massa bra saker och fyllt skafferiet och kylen med lite allt möjligt. Något jag fyndat där flera gånger är kokosolja som vi använder till att göra egna våtservetter. De brukar även ha bra priser på barnmat, klämmisar och ibland även blöjor.

Klämmisar är så smidigt att ha med i skötväskan när man ska någonstans. Nu har lillan ett lager, närmare sagt 40st för endast 100kr!

Det här beställde jag den här gången. Ett big pack med Froosh, kokosolja, blåbärssylt och klämmisar. Dressingarna fick jag med utan att jag hade beställt dom…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats