Ida Hilli

Mina "kosttillskott"

Jag försöker äta så ”rent” som möjligt, alltså så lite onödiga tillsatser som möjligt. Det ska vara bra råvaror och allra helst ekologiskt. Förutom mat så tar många kosttillskott i samband med sin träning, förut hade även jag ett stort skafferi med proteinpulver, aminosyror, proteinbars osv som jag försökte få i mig före/efter träningspassen. Jag har dock alltid föredragit mat, äter man ordentligt så räcker det väldigt långt, om man dessutom äter ”rätt” så hjälper man kroppen ännu mer. ”Äta rätt” då menar jag det som fungerar för dig, vi alla är olika och det som fungerar för mig behöver inte fungera för dig och tvärtom.

Nu på senare år så har det där skafferiet försvunnit och kosttillskotten har blivit minimala. Här hemma används de tillskott som ni ser ovan på bilden till vardags, ”bär boost” använder jag dock väldigt sällan. Gojibär, chiafrön och skalade hampafrön (dom är slut just nu, därför dom inte är med på bild) brukar vi ha på gröten. Sana sol kommer jag ihåg att vi tog även som barn, Vitamin D behövs verkligen främst under vinterhalvåret då vi knappt får någon sol.

I samband med träning så blir det oftast en Celsius innan, under passet kan det bli lite russin om det behövs extra energi. Efter passet kan det bli en banan, müsli-proteinbar eller drycken Nude som celsius nyligen lanserat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats