Ida Hilli

MINNE FÖR LIVET

Inlägget är i samarbete med Memorini Official.

Vi ska föreviga lillans hand- och fotavtryck i form av en glasavgjutning från Memorini Official. De har verkligen hur fina produkter som helst! Var kluven på om jag skulle beställa en glasavgjutning eller ett smycke, men med hennes avtryck i glas kan vi ha den som prydnad hemma och ta del av den allihop. Tror dock att jag kommer vilja ha ett smycke med både lillans och bebis hand- eller fotavtryck framöver, kanske kan önska mig när jag fyller år.

Det är väldigt smidigt, man får hem en avtryckbox som man sedan tar bebis avtryck i. Det följer med väldigt tydliga instruktioner hur man ska gå till väga, är man osäker på om avtrycken blev bra kan man fota och skicka vidare så får de på Memorini avgöra. När man är nöjd skickar man tillbaka sin avtryckbox i medföljande påse. Sedan är det bara att vänta några veckor innan produkten är färdig. Ser fram emot att se vårt slutresultat ♡

När ni beställer på www.memorini.com får ni just nu 10% rabatt på deras glasgjutningar och smycken om ni uppger koden ’ida10’. Koden gäller t.o.m ons 1/2.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats