Ida Hilli

MITT FÖRHÅLLANDE TILL TID

1. Vad är ditt förhållande till tid?
jag brukar vara väldigt duktig på att hålla tiden, men det har förändrats en del sedan lillan kom till världen. Man kan inte förutspå vad som kan ske med små barn, det gäller att ha god tid på sig.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Förmiddagen, tycker om att kliva upp i tid för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Det är ljust ute och man har hela dagen framför sig.

3. Vilken är den bästa veckodagen?
De dagar Ali är ledig och hemma med oss. När man jobbar är det helt klart lördagar. Om man har tur får man sova ut och sedan kan man hitta på lite vad som helst + det är ledigt dagen efter också.

4. När går tiden som snabbast?
Det är lite olika, tiden går ju alltid snabbast när man har roligt. Tycker att förmiddagen fram till att lillan ska sova går snabbt. Samt efter middagstid fram till lillan ska sova för natten. Det har nog att göra med att man har fullt upp och är underhållen av henne den tiden.

5. När går tiden som långsammast?
När man har tråkigt eller väntar på något så står tiden stilla. Eftermiddagen tycker jag går väldigt långsamt. Typ efter lunch fram till middagen…

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Har blivit ett proffs på att sminka mig snabbt sedan lillan kom. 5min så är jag klar och har fått på mig allt smink. Nu har det även blivit allt fler sminkfria dagar. 

7. Hur lång tid tar det för dig att kliva upp ur sängen när du vaknar? Jag kliver upp direkt med tanke på att jag blir väckt av lillan och hon har inget tålamod att ligga kvar i sängen.

8. Äter du snabbt eller långsamt?
Jag är snabb på att äta, kanske därför jag får i mig så mycket mat också. Hinner inte bli mätt undertiden.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Mil familj. Att få kvalitetstid med hela min familj och umgås med mina nära och kära. Tycker även om att lägga ner tid i köket, att laga mat och baka är något jag uppskattar.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?
Att ta tag i tråkiga ärenden som måste göras. Skulle gärna undvika mindre roliga vardagssysslor som att städa och tvätta.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?
Vaknar när lillan bestämmer sig för att vakna, vanligtvis mellan 06-07.30. Jag lägger mig oftast kring kl23, tidigare om jag är trött och senare om jag fastnat vid någon film.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?
Till mig själv. Jag är alldeles för dålig på att ta mig egentid. Jag älskar ju att ha lillan nära, men förstår att jag även kan behöva tid för bara mig själv. Skulle även vilja ha både tid och ork för att träna.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?
Tog en promenad med Melvin innan Ali skulle till jobbet. Han fick passa på att umgås med lillan inomhus innan han skulle jobba kväll.

14. Vad händer de kommande tre timmarna?
Försöker få tag på vårdcentralen och försäkringskassan. Ska även börja med middagen, äta, bada och se Bolibompa.

15. Var ser du dig själv om 10 år?
Jag tror att jag kommer vara på en väldigt bra och stabil plats i mitt liv, tillsammans med min familj. Jag tror att vi kommer bo i vårt drömhus, ha gift oss, jag kommer arbeta med något jag brinner för och kommer fortfarande hålla igång med träningen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats