Ida Hilli

NERKISSAD X2

Godmorgon!

Fy vad trött jag är idag… Det blev väldigt sent igår kväll då lillebror inte alls ville sova.  Han var dessutom väldigt tät i näsan, så vi spolade hans näsa med bröstmjölk och jag ville inte sova förrän jag hörde att det lät bättre. Vi somnade nog kring 01-02 någon gång och då sov han vid bröstet hela natten, han var inte alls nöjd när jag försökte lägga ner honom. Det var nog skönare att ligga mer upprätt och i mammas famn när man är snuvig, stackars liten.

När vi väl lyckats somna så vaknar storasyster med ett ”Oj”, samtidigt som jag känner hur det är alldeles blött och varmt. Hon sov väldigt tätt intill mig och hade kissat igenom blöjan, sängen, lillan, mina pyjamasbyxor och sidan av mina trosor var också alldeles blöta. Det var bara att byta för att få sova lite till innan det var morgon.

Lyckas somna om med lillan mellan oss och lillebror fortfarande vid mitt bröst. Någon timme senare vid kl06 vaknar jag av en missnöjd lillebror och känner att jag är blöt på magen, såklart att även han ska kissa på mig. Det var bara att kliva upp med honom och byta blöja, byta pyjamas och byta tröja på mig själv också. Sedan dess har vi legat i soffan, en natt med lite sammanhängande sömn och för mycket kiss och ombyten.

Hoppas inte lillebror drar på sig något rs-virus utan att det bara är en liten förkylning eller snor som stör honom… Ska ta och skölja hans näsa nu på morgonen igen och hoppas han nyser upp det mesta. Blir nog även att införskaffa en nässug under dagen.

Igår var det kaos när jag skulle försöka vika tvätten på morgonen med två små vakna. Lillebror låg snällt i nestet större delen av tiden men lillan ville riva ner alla sina kläder på golvet så fort jag hade vikt den och lagt i högar på bordet. Vek säkert om tvätten 3-4ggr… Nästa gång viks tvätten när hon sover 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats