Ida Hilli

NY GRAVIDITETSVECKA

Tiden bara springer förbi…

Idag har vi gått in i ännu en ny graviditetsvecka, vecka 25 och vi har passerat 60% av den här graviditeten. Helt sjukt hur snabbt det går den här gången.

Jag har börjat känna mig mer och mer gravid nu, det märks på kroppen. Mycket som har hänt på kort tid. Den senaste månaden har jag gått upp lika mycket i vikt som jag hade gjort fram till v20, tror det var liknande med lillan i magen. Gick upp mest mot slutet då jag började samla på mig en hel del vätska. Än så länge har jag inte börjat samla på mig vätska, åtminstone inte vad jag har märkt. Men magen börjar bli stor, det är kul att jämföra med magbilder från förra graviditeten och se hur mycket magen skiljer sig åt. Ska ordna några bilder och visa er hur det ser ut. Nu har jag en låg och spetsig mage, sist var den högre och rund. Men ingen graviditet är den andra lik.

Psykiskt mår jag väldigt bra, är glatt överraskad att jag inte är speciellt trött och hängig. Men fysiskt börjar det bli tungt, foglossningen håller i sig och nu har jag dessutom börjat få ryggvärk. Efter en vanlig dag är jag helt förstörd när kvällen närmar sig, hela ryggen värker. Hoppas att det ger med sig och bara är tillfälligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats